Welkom op de Kornuko.nl webshop!

Support +31 40 80 80 325
Email: info@kornuko.nl Vanwege een sluitingsdag donderdag 15 augustus, zullen orders, emails en WhatsApp berichten vrijdag 16 augustus verwerkt worden.

Avanti panelen

Multifunctionele panelen van Avanti

meerdere afmetingen panelen voor wand en plafond

De Avanti serie bestaat uit wand- en plafondpanelen op basis van MDF in diverse afmetingen en een ruime keuze aan decors. Ze zijn geschikt voor vele toepassingen in huis zoals het plafond of wand in de woonkamer, gang, slaapkamer of zolder. Maar denk ook aan een verlaagd plafond maken of een badkamer plafond (mits goed geventileerd). De Avanti panelen hebben een vierzijdige tand- en groefverbinding, dus zijn gemakkelijk door te plaatsen, en zijn vierzijdig afgerond. Uitgevoerd met de Fit-Fix sluitstrip worden ze eenvoudig door 1 persoon geplaatst, het paneel wordt tijdens de montage op zijn plaats gehouden. Ze worden bevestigd met Cle 3mm clips zodat de panelen kunnen werken. Voor een mooie afwerking zijn er bijpassende plinten en ander lijstwerk beschikbaar.

Avanti panelen zijn aan alle zijden afgerond met een V-groef. De panelen sluiten perfect aan door de vierzijdige tand- en groefverbinding.

Avanti Aqua plafondpanelen zijn speciaal ontwikkeld voor de badkamer. Door het vochtwerend MDF en een folie aan de achterzijde is de Avanti Aqua goed bestand tegen vocht en spatwater.

De Avanti 3D panelen zijn uitgevoerd in twee diktes voor een speciaal diepte effect. Het witte decor is direct te gebruiken maar kan ook geverfd worden. De panelen worden bevestigd met CLE 3mm clips op een raamwerk van latten.

Set Descending Direction

Item 1 tot 15 van 68 totaal

Set Descending Direction

Item 1 tot 15 van 68 totaal

  • Aanbiedingen

There are no products matching the selection.

  • Opvallers
  • Bestsellers

There are no products matching the selection.