Verbeteringen van de nieuwe kornuko.nl, wat is er veranderd?

 

Zoals bij iedere webshop moet er wel eens het een en ander worden verbeterd om het gebruikersgemak voor u te optimaliseren. Nadat begin afgelopen jaar Laminaat.nl vernieuw was werd het tijd om Kornuko.nl ook onderhanden te nemen. 

Na veel reacties en opmerkingen van onze klanten te hebben gehad, waarvoor we erg dankbaar zijn, hebben we gekozen voor een volledige upgrade van het Kornuko platform.

De site is zowel visueel als functioneel onder handen genomen met een focus op het gebruikersgemak voor u als consument.

Een andere punt wat is aangepakt is de mobiele weergave. De nieuwe kornuko.nl maakt het net als de nieuwe laminaat.nl mogelijk om gemakkelijk online te winkelen met een mobiele telefoon en/of tablet. 

nieuwe Kornuko

Verder is de zoekfunctie nog makkelijker gemaakt. Weet u niet precies de naam van het product is wat u zoekt? Geen probleem! Deze nieuwe zoekfuctie zal uw zoekopdracht automatisch aanvullen tijdens het ingeven van uw zoekopdracht. Hiermee heeft u uw gewenste artikelen nu nog sneller gevonden. Daarnaast is de vormgeving en indeling van het menu veranderd waardoor het eenvoudiger is geworden productgroepen te vinden via de navigatie in het menu. 

Net als bij laminaat.nl is het nu mogelijk om gratis stalen van wandpanelen en vloeren te ontvangen! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het liken van onze Facebook pagina.FaceBook pagina

Een ander punt wat onder handen is genomen is de beveiliging. Beveiliging van uw gevens staan bij ons in een hoog vaandel! Uw gegevens zijn altijd met een versleutelde verbinding beveiligd en encrypted. Zo kunt u er nu vanuit gaan dat uw persoonlijke gegevens bij alle Kornuko shops zeer goed beveiligd en voor niemand toegankelijk zijn. 

Heeft u een tip voor verdere verbeteringen van ons platform? 

Stuur dan een e-mail naar : barend@kornuko.nl.