Welkom op de Kornuko.nl webshop!

Support +31 40 80 80 325
Email: info@kornuko.nl Vanwege een sluitingsdag donderdag 15 augustus, zullen orders, emails en WhatsApp berichten vrijdag 16 augustus verwerkt worden.

Elesgo® toplaag vloeren

Hoogwaardige hoogglans laminaat van Elesgo®

De panelen zijn voorzien van gepatenteerde exta harde toplaag

Zo kunt u langer genieten van het mooie oppervlak van uw vloer zonder krassen. Het laminaat uit de Elesgo floor serie heeft, zoals de naam al aangeeft, een ELESGO® laminaat oppervlak. Dit oppervlak wordt volgens een gecontroleerd en milieuvriendelijk proces tot stand gebracht, zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Elesgo® is een wereldwijd gepatenteerd systeem voor de productie van hoogwaardig laminaat. Tijdens het high-tech fabricageproces hardt het laminaatmateriaal van binnenuit, net als in een magnetron. De vloer krijgt zo een extreem duurzaam oppervlak. Elesgo laminaat heeft een 100% gesloten oppervlak en is daardoor bijzonder onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is bovendien zeer krasbestendig, antistatisch en buitengewoon slijtvast. De decors zijn leverbaar in allerlei afwerkingen: van super mat tot hoogglans, met of zonder structuur. Met name het hoogglans laminaat in wit, zwart, rood, hout en natuursteen decors is een klasse apart. Voor de perfecte afwerking zijn plinten en overgangsprofielen beschikbaar in exact dezelfde decors. Alle Elesgo laminaatvloeren zijn uitgevoerd met een Unilin Click verbinding, hierdoor zijn ze gemakkelijk te leggen.

Reiniging

De hoogglans laminaatvloeren kunt u eenvoudig met een vochtige doek of dwijl afdoen.  Voor de het beste resultaat adviseren wij onze eigen onderhoudsproducten. Let op dat u geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat u dan de glanslaag aantast. 

Set Descending Direction

Item 1 tot 15 van 23 totaal

Set Descending Direction

Item 1 tot 15 van 23 totaal

  • Aanbiedingen

There are no products matching the selection.

  • Opvallers
  • Bestsellers

There are no products matching the selection.