Welkom op de Kornuko.nl webshop!

Support +31 40 80 80 325
Email: info@kornuko.nl Vanwege een sluitingsdag donderdag 15 augustus, zullen orders, emails en WhatsApp berichten vrijdag 16 augustus verwerkt worden.

Gevelbekleding en gevelafwerking kopen? Bekijk ons aanbod

Gevelpanelen outdoor

Met de gevelpanelen van Outdoor geeft u uw huis of tuinhuis eenvoudig de uitstraling die u wenst. De volschuim panelen zijn voorzien van een houtstructuur in de toplaag waardoor uw gevel het zicht krijgt van een mooie houte gevel.

Vrijwel onderhoudsvrij

Door gebruik te maken van volschuim panelen met een houtstructuur toplaag in plaats van panelen van traditionelen materialen (hout) kunt u genieten van een aantal fijne voordelen; Het materiaal is eenvoudig schoon te maken met water en is vrijwel onderhoudsvrij gedurende lange periode. Daarnaast zijn de panelen erg eenvoudig te monteren door gebruik te maken van een houten raamwerk en kunt u de panelen op maat maken en dus bewerken met normaal hout gereedschap. Voor hoeken en randen zijn passende profielen beschikbaar in bijpassende kleuren. Bij outdoor gebruik is het noodzakelijk beluchting en ontluchting te creëren hiervoor kunt u lekdorpelprofielen en ventilatieprofielen gebruiken

Set Descending Direction

15 Item(s)

Set Descending Direction

15 Item(s)