Welkom op de Kornuko.nl webshop!

Support +31 40 80 80 325
Email: info@kornuko.nl Vanwege een sluitingsdag donderdag 15 augustus, zullen orders, emails en WhatsApp berichten vrijdag 16 augustus verwerkt worden.

Villeroy & Boch

Laminaat van Villeroy & Boch, duitse topkwaliteit

Verwen uw woning met dit prachtige product

Villeroy & Boch. Innovatief design, tijdloze elegantie en buitengewone kwaliteit sinds 1748. De vele variaties in decors met esthetische oppervlakken die gemakkelijk schoon te maken zijn. De voelbare houtstructuur van ‘synchronized embossed Laminaat’ van Villeroy & Boch volgt de tekening van de nerf. Met Villeroy & Bock laminaat creëert u een luxe sfeer in huis.

Villeroy en Boch - CONTEMPORARY

De Contemporary serie bestaat uit natuurlijke houtdecors met een "synchronised embossed" houtnerf voor een authentieke uitstraling. De contemporary Villeroy & Boch laminaat vloeren geven misschien nog wel een warmer gevoel aan uw kamer dan een echte houte vloer. 

Villeroy en Boch - HERITAGE

De Heritage serie heeft decors die er uitzien alsof ze met de hand zijn gemaakt, gedecoreerd met subtiele bloemmotieven. De Blue leaf and Brown leaf decors zijn interpretaties van het originele Villeroy & Boch porselein decor "Switch", de delicate blaadjes geven het interieur een unieke uitstraling. In de heritage serie komen de stijlen terug die Villeroy & boch in haar andere productlijnen voert.

Villeroy en Boch - COSMOPOLITAN

De Cosmopolitan serie bestaat uit houtdecors met een stedelijke charme. Een overtuigende mix van elegantie en geschiktheid voor dagelijks gebruik. De collectie omvat 6 houtdecors die het karakter van uw interieur onderstrepen.

Villeroy en Boch - COUNTRY

De Country serie zijn taaie vloeren, die de basis leggen voor een rustieke kamer ervaring met de charme van een landhuis. Door de natuurlijke houtdecors met passen deze vloeren ook erg goed in moderne interieurs.

Set Descending Direction

Item 1 tot 15 van 22 totaal

Set Descending Direction

Item 1 tot 15 van 22 totaal

  • Aanbiedingen

There are no products matching the selection.

  • Opvallers
  • Bestsellers

There are no products matching the selection.