Welkom op de Kornuko.nl webshop!

Support +31 40 80 80 325
Email: info@kornuko.nl Vanwege een sluitingsdag donderdag 15 augustus, zullen orders, emails en WhatsApp berichten vrijdag 16 augustus verwerkt worden.

Beautifloor, laminaat vloeren met uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding

Waarom Beautifloor?

Beautifloor is een nieuwe lijn laminaatvloeren bij Kornuko. De vloeren typeren zich door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Voor €14,95 per m2 incl. btw heeft u een 7mm laminaatvloer met HDF basis met een gebruiksklasse AC3/32. De serie is door Kornuko geselecteerd door de variateit van moderne, klassieke en tijdloze decors tegen een scherpe prijs. Bestelt u gerust zoveel proefmonsters als u wilt, en ervaar de kwaliteit van Beautifloor.

Vloerverwarming en Beautifloor laminaat

De vloer leent zich tevens goed voor het gebruik op vloerverwarming. Als u naar de vloerverwarming informatiepagina gaat, krijgt u meer informatie over het gebruik van een laminaatvloer in combinatie met vloerverwarming. Warmtedoorlaatbaarheid wordt aangeduid met een R-waarde. De maximale R-waarde per m2 zou 0,13 K/W moeten zijn. De vloeren van Beautifloor hebben een R-waarde van 0,051 K/W per m2. Hier moet u nog een ondervloer bijrekenen die een R-waarde heeft van maximaal 0,05. Hiermee zit u ruimschoots onder de maximale R-waarde.

Leggemak

De Beautifloor-laminaatvloeren zijn door hun clickverbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor-laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.

 

 

Set Descending Direction

Item 1 tot 15 van 24 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction

Item 1 tot 15 van 24 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2