Welkom op de Kornuko.nl webshop!

Support +31 40 80 80 325
Email: info@kornuko.nl Vanwege een sluitingsdag donderdag 15 augustus, zullen orders, emails en WhatsApp berichten vrijdag 16 augustus verwerkt worden.

Vlakke laminaat vloeren voor een modern en naadloos oppervlak

Vlakke laminaatvloeren

In deze serie vindt u alle laminaatvloeren in de vlakke uitvoering. Bij deze vloeren sluiten de naden perfect aan waardoor de overgang van de panelen nauwelijks zichtbaar is. Vlakke vloeren die zijn uitgevoerd in een natuurlijk houtdecor hebben de "look" van een houten vloer. Door de eigenschappen van dit laminaat is het mogelijk de illusie te creeëren alsof de vloer uit 1 stuk bestaat.

Hoogwaardige klikverbinding

Dankzij de klikverbinding waarmee al de laminaatvloeren in het assortiment van Kornuko zijn uitgevoerd, is dit laminaat gemakkelijk en mooi te leggen. De klikverbinding zorgt er voor dat, zelfs als de vloer gaat "werken" door verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid, de naden aan de lange kant en korte kant van het paneel mooi gesloten blijven. Bij de vlakke laminaat vloeren heeft u de keuze uit diverse afwerkingen van het oppervlak: supermat (voor een geoliede hout of matte natuursteen "look" ), voelbare houtstructuur en hoogglans (voor houten en natuursteen decors).

 

 

Set Descending Direction

Item 1 tot 15 van 65 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Set Descending Direction

Item 1 tot 15 van 65 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5