Welkom op de Kornuko.nl webshop!

Support +31 40 80 80 325
Email: info@kornuko.nl Vanwege een sluitingsdag donderdag 15 augustus, zullen orders, emails en WhatsApp berichten vrijdag 16 augustus verwerkt worden.

Alles wat heeft u nodig bij de montage van uw wand of plafond

Alle montage accessoires op een rij

Wand en plafondpanelen zijn op verschillende manieren te bevestigen. Denk hierbij aan verlijmen, nagelen/nieten of met clips. Het is sterk afhankelijk van het type paneel hoe u het moet monteren. Op deze pagina leest u welke accessoires u per serie dient te gebruiken

Montage hulpstukken

Wilt u nagelen? Dan kunt u gebruik maken van het montage apparaat. Dit apparaat zorgt ervoor, door middel van een magneetje en een inschuifbaar kopstuk, ervoor dat u niet op uw vingers slaat. U kunt een nageltje in het kopstuk steken, waarna u met een hamer aan de onderzijde van het montageapparaat het nageltje in de wand kunt tikken.

Raggelwerk of lijmen

Artikelen waarmee u een raggelwerk kunt creeëren, vindt u hier.

PVC panelen

Maakt u gebruik van PVC panelen? Het grootste voordeel aan dit product is dat u deze over de bestaande wand heen kunt lijmen. Hiermee treedt er een waterdichte verbinding op. U hoeft het paneel alleen om de wand heen af te kitten.

MDF panelen

Wilt u MDF panelen tegen de wand plaatsen, dan is dit het stevigst als u gebruik maakt van een raggelwerk. De panelen kunt u daarna het beste met clips bevestigen. CLE2mm clips zijn voor panelen tot 8mm, en CLE3mm kunt u gebruiken voor panelen tussen de 8 en 12mm. Clips zorgen ervoor dat het paneel verder kan uitzetten dan dat u u een paneel vast niet. Het risico van dit laatste is dat als u de panelen in een vochtige- of nieuwbouwruimte plaatst, te ver uitzetten en de panelen aan de verbindingen kapot springen.

Set Descending Direction

10 Item(s)

Set Descending Direction

10 Item(s)